Tao Tantra

dencker_079 dencker_024

Tao-Tantra behandlingen er en nyere og helt unik behandlingsform, som kan afhjælpe både mænd og kvinders seksuelle blokader, samt helbredstilstand – der er jo en direkte sammenhæng.
Denne behandling er også forebyggende, og den er ideel til at løse seksuelle spændinger i og omkring underlivet på kvinder og mænd.

Mange mænd lider af ufrivillig vandladning, for hurtig sædafgang, og 50% af alle tilfælde af kræft hos mænd, er prostatakræft. Derfor er dette område, omkring prostata, en væsentlig del af Tao-Tantra behandlingen.

En stor del af den kvindelige befolkning lider af forskellige former for spændinger i underlivet. Dette resulterer i, at kvindens sexlyst med tiden formindskes.
Det kan være stress, traumer, blokeringer, følger af graviditet/fødsel eller overdreven stimulation af vagina/yoni.

I nogle tilfælde bliver kvindens vaginale muskler – også kaldet yoni muskler – slappe, hvilket kan føre til ufrivillig vandladning. Det kan resultere i, at man senere er nødsaget til at få foretaget et kirurgisk indgreb. Som oftest er resultatet af disse problemstillinger med til forårsage et brud i parforholdet, og det kan være med til yderligere at forværre en persons sociale status.

Se også denne særdeles relevante artikel om Intim kropsmassage på Oestrogen.dk.

Både Tao massage og Tao Tantramassage bygger på filosofien om individet i centrum. I Tao findes ikke som sådan en gud. Men der findes individet, som gennem sig selv har mulighed og rettighed til at arbejde med netop sig selv, sine impulser, historier, tanker – for på den måde at komme tættere på en tilstand af nærvær – en tilstand af væren til stede i netop dette øjeblik.

Når jeg underviser i Tao massage og Tao tantramassage, underviser jeg derfor i at vise og lære, hvordan du lettest selv kommer i kontakt med det dybeste i dig selv: TAO.Dette gør jeg ved bla. meditationsøvelser, lærebogstof, fysiske øvelser og henvisninger til at opnå indre som ydre balance, samt en del træning i at give en Tao/Tao Tantra-massage.

Nedenstående er et citat fra “Den gule Kejser”:

Tao betyder den højeste væren, og den er kun En. Den var i begyndelsen, og den vil altid være. Den er evig formløs, navnløs, uforanderlig og allestedsnærværende. Den kan ikke opfattes af sanserne, og den kan ikke beskrives.   – Tao kan ikke høres – hvad der kan høres, er ikke Tao.  – Tao kan ikke ses – Hvad der kan ses, er ikke Tao. Tao kan ikke udtrykkes i ord – hvad der kan udtrykkes i ord, er ikke Tao. Tao er en den første årsag, hvorfra universet får hele sin tilblivelse, og alle ting er med deres liv afhængig af Den. Hvad som er imod Tao, går snart til grunde. Tao er rodfæstet i sig Selv alene.