Tao Tantra fra Kvinde til Mand

150,00 DKK inkl. moms

Denne download er til manden og kvinden, som vil lære at nyde. Den er til kvinder som vil lære at give en sublim massage, der styrker mandens seksualitet.
Dvd´en giver også en større forståelse for den mandelige krop og dens facetter, så kvinden på den måde kan blive en bedre elsker.

Varenummer (SKU): 0004 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Denne Download er til manden og kvinden, som vil lære at nyde. Den er til kvinder som vil lære at give en sublim massage, der styrker mandens seksualitet.

Dvd´en giver en større forståelse for den mandelige krop og dens facetter, så kvinden på den måde kan blive en bedre elsker. Den er ideel at hygge sig med, fordi den er dejligt stimulerende, giver ro i hovedet og balance i kroppen.

Ved denne form for massage, løsnes der op for en masse spændinger i kroppen, hvilket massage på almindelig vis, ikke ville kunne klare.
I den taoistiske verden, er denne massage beregnet til at genoprette energierne og derved skabe et bedre  flow i kroppen, som fører til et bedre helbred. Det er altså en slags fysisk medicin for kroppen.

Inden for de sidste 20 år har videnskabsmænd bevist, at sexmassage har en lang række helbredende indvirkninger på forskellige lidelser. Men det har taoisterne altid vidst.