Foredrag Web Videos

Vi kommer gerne ud til private forsamlinger, firmaer, og div. messer med vores foredrag. Dog skal der minimum være 10 personer til stede/tilmeldt.

Foredragene omhandler den yderst effektive og helbredende taoistiske sexologi, som består i at finde nye, anderledes, sjove og tilfredsstillende former for erotiske udfoldelser, for ikke at glemme, den ældste form for systematisk helbredende Tao Massage. Vigtigt er også mandens og kvindens samspil og kommunikation, fysisk som psykisk.

Niels Dencker har i mange år beskæftiget sig med Tao Tantra, og han har tilegnet sig stor viden om den gamle kunst i at elske med en helbredende virkning, både på det mentale og psykiske plan.

Niels har ikke kun læst bøger om emnet, for han har også lært fra nutidens store mestre, bl.a. Grik og Mantak Chia. Derfor er han nok en af dem her i landet, som ved mest om den seksuelle Tao Tantra i praksis.

Niels Dencker har siden hen udviklet sine egne metoder og moderniseret det over 5000 år gamle taoistiske system, så det passer bedre til os, der bor i Nordeuropa.

Niels Dencker har bl.a. udgivet flere dvd’er med seksuel undervisning, og derudover har han bl.a. stået bag Sexorama på TV3. Han har også været med i utallige tv-udsendelser omkring seksualitet, specielt inden for Tao Tantra, og han har desuden været med til at skrive mange artikler om emnet for de forskellige ugeblade og damemagasiner.

TAO-TANTRA for kvinder
v. NIELS DENCKER

Den meget dygtige og inspirerende Tao-Tantra-instruktør, Niels Dencker, afholder en workshop for kvinder. Workshoppen omhandler den yderst effektive og helbredende taoistiske sexologi. Taoisme består i at finde individuelle, nye, anderledes og sjove tilfredsstillende former for erotiske udfoldelser. Desuden vil I blive præsenteret for den ældste form for systematisk helbredende Tao Massage, med dertilhørende vejledning, så I dermed kan opnå bedre elskov, længere og varierende orgasmer, orgasmer uden ejakulation og meget mere.

Nogle har måske været med til sidste års foredrag, og for at adskille dette fraNiels Denckers nye foredrag, kan vi hermed fortælle, at foredraget denne gang bl.a. vil omhandle penetrering og seksuelle udfoldelser, samt gode og effektive tips til akupressur-punkter, stødteknikker og varierende stillinger.

Nogle af Niels Denckers teknikker vil blive demonstreret under foredraget. Hør ham fortælle om de store og mindre forskelle mellem kønnene – på en meget levende og lidt provokerende måde.

Om Niels Dencker:
Niels Dencker har i mange år beskæftiget sig med Tao Tantra, og han har tilegnet sig viden om den gamle kunst at elske med en helbredende virkning, med effekter både på det mentale og psykiske plan.

Han har lært fra nutidens store mestre, bl.a. Grik, Mantak Chia og mange flere af de store mestre. Derfor er han nok en af de mennesker her i landet, som ved mest om den seksuelle Tao i praksis.

Niels Dencker har sidenhen udviklet sine egne metoder (TTDK) og moderniseret det taoistiske, sensuelle massagesystem, så det passer bedre til det nordeuropæiske folk. Dermed er Niels en af de personer, der har været allermest banebrydende indenfor Tao-Tantra massage, men også Tantra Massage generelt her i Danmark. Nu underviser han for det meste og holder foredrag om Tao seksualitet

Jeg frekventerer tit bl.a. København, Aarhus, Aalborg, Odense, Vejen, Vejle, Sorgenfri og mange andre byer.

Jeg underviser også gerne pigeklubber og andre grupper.

Interview med Niels Dencker til Tantra Festivalen 2011