Hvad er forskellen på Tantramassage og Tao-Tantramassage?

Forklaring på forskellen mellem “Tantramassage” og “Tao-Tantramassage” fra min instruktør Niels Dencker.

Der en del der spørger hvad forskellen er på en tantramassør og en tao-tantra massør. Og ja der er en stor forskel, jeg har igennem min 18 år som Tantra /Tao-Tantramassør prøvet mange forskellige massører og selvfølgelig også spurgt indtil deres baggrund for at give massagen, så jeg føler jeg kan give en ordentlig forklaringer på det.
Det er skønt at få en Tantramassage, det hersker der ingen tvivl om. Det er ikke altid KUN skønt at få en Tao-Tantramassage. Forskellen er nemlig at her trykke man på nogle punkter, på kroppen, som relaterer til de vigtigste organer i kroppen for ens sensualitet, der som oftest er ømme. For som jeg siger til mine elever, når noget gør ondt, skal der også gøre godt. Så det er meget mere en behandling end det er massage, hvor man endvidere bruger den seksuelle energi til at helbrede og balancerer kroppens organer med. Jeg skal understrege at jeg ikke dermed siger at Tantramassage ikke er lige så godt, men den er bare ikke så nøjagtigt som Tao-Tantramassagen er, og Tao-Tantramassagen har en længere levetid.

– Niels Dencker

Med disse ovenstående ord fra min Tao-Tantra massage-læremester kan jeg så fortælle at du under min behandling vil nyde at få masseret “følelsesmæssige myoser” der er ophobet i din krop også selvom det under massagen ofte vil være forbundet med smerte, der dog er den gode form for smerte, den forløsende smerte. Inden og under massagen bør du være klar til at få råd om hvordan du kan selvbehandle disse emner der dukker op under din Tao-Tantra massage  og evt. under din Yoni massage.
Du vil bl.a. blive vejledt i hvordan du ved bestemte vejrtrækningsøvelser kan transformere disse opståede emner til en kærlig energi.