Om

Niels Dencker har i mange år beskæftiget sig med Tao Tantra, og han har tilegnet sig sin viden om den gamle kunst i at elske med en helbredende virkning, både på det mentale og psykiske plan.

Han har ikke kun læst bøger om emnet, for han har også lært fra nutidens store mestre, bl.a. Grik og Mantak Chia. Derfor er han nok en af de personer her i landet, som ved mest om den seksuelle Tao-Tantra i praksis.

Niels Dencker har siden hen udviklet sine egne metoder og moderniseret det over 5000 år gamle taoistiske system, så det passer bedre til os mennesker, der bor i det nordlige Europa.

Niels Dencker har udgivet flere dvd’er med seksuel undervisning, og han har derudover bl.a. stået bag programmet Sexorama på TV3. Han har også været med i utallige tv-udsendelser omkring seksualitet, specielt inden for Tao-Tantra, og han har desuden været med til at skrive mange artikler om emnet for de forskellige ugeblade og damemagasiner.

 

Nedenstående er hentet fra: http://www.information.dk/282159

‘Der er milliarder at hente i tilbageholdt udløsning’

Mandens udløsning har været diskuteret i årtusinder, men efter at have vundet retten til at onanere og ejakulere som man har humør til, taler eksperimenterende seksuelle bevægelser nu om cølibat og orgasmer uden udløsning. Ejakulationen resulterer i dumhed, sløvhed, røde tal på bundlinjen og tidlig død, lyder anklagen mod mandens søde kløe
Tryk. Den religiøse sekt The Shakers havde i sin knap 200 års levetid et blomstrende overskud af innovation og kreativitet. Måske på grund af seksuel afholdenhed. Her ses Alonzo Hollister med én af sektens mange opfindelser – en slags trykkoger til udnyttelse af helbredende urter. Foto: Scanpix
Af: LASSE LAVRSEN

14. oktober 2011 | Om denne artikel

Opslag til denne artikel

Emneord: mændsex

I midten af 1700-tallet opstod i det nordøstlige USA en større religiøs kult kaldet The Shakers. Bygget op omkring britiske emigranter var den en udløber af den engelske protestantiske kirke og egentlig ikke stærk religiøs eller forkyndende. Overalt, hvor de skød frem, var de vellidte og afholdte, men de holdt sig mest for sig selv — opbyggede små samfund med op mod 1.000 indbyggere, og fra bunden skabte de komplette landbrugskollektiver med en kreativitet og opfindsomhed, der lod de lokale landmænd måbende tilbage. Maskiner verden aldrig havde set før — vaskemaskiner, foderanlæg, blendere — møbelde- sign og brugskunst, der blev banebrydende flere hundrede år senere, ligesom deres insisteren på ligestilling mellem kønnene først skulle bliver norm i en anden verden.

I en fattig og svær periode af verdenshistorien var shakerkulten et påfaldende blomstrende samfund, og kulten levede helt frem mod 1930’erne, men gennem hele sin levetid havde The Shakers trods deres åbenlyse succes problemer med at videreføre sig selv. Den havde nemlig det problem for artens overlevelse, at cølibat var påkrævet. Ingen seksuel omgang og ingen onani. Enhver form for udløsning, kvindelig eller mandlig, var bandlyst.

»Mange mener, at deres afholdenhed — specielt mændenes — er hemmeligheden bag deres kreative overskud og fremmelige ingeniørkunst,« siger den lokale guide i Hancock Shaker Village i Massachusetts uden at le. Hun er en ung, lidt kraftig rødhåret pige, der ikke selv er hverken religiøs eller har aner i shakersamfundet, selv om hun er klædt sådan ud. Hun læser på universitetet i Boston, og har taget sig et sommerferiejob i det frilandsmuseum i New England, der står tilbage som et af de fineste monumenter i verden over shakerkulturen.

Den lille død

»En freudianer ville sikkert kalde det sublimering, men selv om afholdenhed er blevet sat i forbindelse med undertrykkelse og fordømmelse, er der faktisk flere og flere, der taler om sammenhængen mellem kreativitet og afholdenhed og kastet sig ind i kampen for at … holde sig tilbage,« siger den rødhårede guide, der stadig ikke fortrækker en mine. Hun lirer det bare af, som om hun læser det op af en guidebog, og selv om den lille grupper mennesker, der er stimlet sammen omkring hende hvisker lidt til hinanden, er der ingen opfølgende spørgsmål, og gruppen følger hende over mod spisesalen for at se på de mange køkkenredskaber og kurvedesigns The Shakers også excellerede i.

Stort set alle de store religioner har talt for seksuel afholdenhed og cølibat, og selv efter 60’ernes seksuelle frigørelse taler dele af det missionske miljø i den danske folkekirke stadig om problemerne med sex før ægteskab og onani. Omvendt har man siden Freud talt om det uhensigtsmæssige i at bure sin seksualdrift inde, men det er ikke dér hovedstriden mellem afholdenhed og seksualdrift står i dag — i hvert fald ikke for den mandlige del af festen. Det er i selve ejakulationen. For der er en kamp, som den rødhårede guide fra The Shaker Village antyder, og for nogen er der ligefrem tale om en kønskamp. En mandefrigørelse.

»Hver gang en mand ejakulerer, svarer det til han taber én liter blod,« siger Niels Dencker. Han er taoistisk tantra-instruktør og penismassør og har viet de sidste 20 år af sit liv til at gøre folks sexliv bedre og mandens plads i samfundet stærkere.

»Sådan er det for de fleste mænd, for idet han ejakulerer kommer der en række stoffer ud i blodet og ud i hjernen, der gør ham sløv og træt. Herefter skal han genopbygge hele den kraft, der ligger i hans sæd og seksuelle energi, og for nogle mænd kan det godt tage meget lang tid, før de kommer op igen. Derfor skal han lære ikke at ejakulere.«

Sammenhængen mellem kreativitet, overskud og udløsning har været diskuteret længe i sportens verden, forklarer Dencker, og her har der været en udbredt enighed om, at seksuel afholdenhed op mod en stor udfordring har øget præstationsevnen. Også intellektuelle, filosoffer og kunstnere har indtaget den opfattelse og talt om kraften i den seksuelle energi, og selv om der er foretaget meget lidt videnskabelig forskning, har enkelte forskere åbnet for sammenhængen mellem hyppig ejakulation og generel afmatning — ja, det skulle ligefrem have en indvirkning på levealderen. Således har Professor Wayne Van Voorhies, der i dag er ansat på New Mexico State University gennem mange år forsøgt at etablere en sammenhæng mellem levetid og hyppig sædafgang, og med forsøg på såkaldte nematoder (en bestemt type orm) har han påvist en vis sammenhæng. I det lægevidenskabelige tidsskrift The Lancet og i New York Times, hvor denne undersøgelse ramte forsiden for år tilbage, konkluderede man således at: »Denne undersøgelse antyder, at uafbrudt produktion af ny sæd dræner energi fra hankønsvæsenet, sandsynligvis fordi der medgår komplekse enzymer og involveres biokemiske processer, som giver skadelige affaldsprodukter i stofskifteprocessen,« skriver de og føjer en ekstra dimension til den hårrejsende viden: »Forskellen på mænd og kvinders gennemsnitlige levetid kan udmærket tænkes at være nært forbundet med produktionen af sæd.«

Det koster milliarder

Det har ikke været muligt at få fat i Professor Voorhies (faktisk har han ikke udtalt sig offentligt, siden artiklen blev bragt), ligesom det heller ikke er muligt at få nogen danske eksperter til at gå ind på den præmis, men Niels Dencker er ikke i tvivl. Den mandlige ejakulation har dybe konsekvenser for vores samfund.

»Hvis hele verden vidste, hvordan man holder sin udløsning, kunne vi spare milliarder og atter milliarder af dollar,« siger han.

»Jeg mener det sgu — i dag lever jeg hovedsagligt af at tage ud i virksomheder og fortælle om det her, og jeg lover dig, du kan se det på bundlinjen. Det øger simpelthen produktiviteten med op mod 15 procent.«

Dencker understreger, at han ikke mener, at man skal holde sig fra sex — slet ikke, man må som mand blot lære at adskille udløsningen fra orgasmen.

»De to ting er ikke det samme, og den fejlagtige opfattelse har sat os langt tilbage i udviklingen. Hvis man lærer det, kan manden måske igen allerede fem minutter eller måske to minutter efter og derved kan han holde sin orgasme meget længe,« siger han, og begynder at forklare om forskellige metoder, der blandt andet involverer et armlæn og en tommelfinger.

»Hvis mænd kan beholde den seksuelle energi i kroppen og få et bedre sexliv derhjemme, performer de generelt bedre på arbejdet. De har mere fokus på deres primære opgave og mindre fokus på kvinder og pornografi og får et kolossalt mentalt overskud.«

Og for Niels Dencker ligger der også et frigørelsesprojekt i denne metode. En frigørelse fra det seksuelle fængsel mænd har befundet sig i.

»Tidligere har det været sådan, at en kvinde kunne nøjes med at vise sine ben eller sine bryster, og så har vi mænd gjort stort set, hvad de ville have os til. Men i det øjeblik, manden forstår, at det er ham der styrer sin rejsning, hvis han ikke selv ønsker en rejsning, kan han bare lade være. Han skal ind og arbejde meget mere med det i sit samspil med kvinden. Nu lader jeg den falde, nu vil jeg igen, osv. osv.,« siger Dencker der gentagende gange understreger, at han mener det hele seriøst.

Men den konventionelle videnskab derimod har lidt sværere ved at tage Dencker og den taoistiske sexlære seriøst på den måde, man normalt behandler videnskab på. Faktisk viser andre undersøgelser at onani (med ejakulation) kan forebygge prostatakræft, at hyppig onani forøger livsglæden og sexlysten, og at det i høj grad — særligt blandt danske unge bliver brugt som en slags afstressende middel på job og i skole. Men mens den etablerede videnskab aflæser de tendenser som en positiv udvikling, er taoisterne og Niels Dencker mere skeptisk over for den fortolkning.

»Jeg synes, det lyder, som om folk er kampfrustrerede, hvis de har brug for at onanere i arbejdstiden,« siger Dencker.

»Hvis de kunne tage den kraft og placere den i deres omgivelser i stedet, ville hele verden blive et bedre og mere innovativt sted at være. Det er vækst.«

http://www.natha.net/articles/spiritual-events/tantra-festival-2011.html

 

Del

 

1

af Anna-Maybritt

Den Tantra Festival blev afholdt den 10. og 11 august, 2011 i Natha Yoga Center, København og var den første af en sådan i Danmark.

Det samlede sexologer “Love-eksperter ‘, og tantrikere fra Danmark, samt fra flere andre lande, både højttalere og lærere.

Vi havde igangværende workshops, dans shows, fantastiske foredrag og andre arrangementer, sammen med lækker mad, socialt samvær i “Tantra Lounge ‘og meditationer med tantriske gudinder. Folk havde mulighed for at tale med fagfolk, den ayurvediske læge fra Natha Yoga Therapy Center og med Massoerne fra Tantra Templet.

2

Fra de deltagere, vi nævner: Joan Orting, Carsten Graff, Sasha Cobra, Lone Powerprinsesse, Robert Lubarski, Katrine Berling, Lucia Soderling, Niels Dencker, Tantra Templet, Mihai og Adina Stoian, Anja Lysholm, Shasmina Dlaceur, Tigerekspressen, Tantra Zone, James and Evy Sampson, Mikael Kaiser Mørch og Frank Bloch Nielsen, Maria og Carmen fra ‘Kurser Med Hjertet’, Lorenzo Stiernquist og Susanne Mikaella Veierbæk fra ‘Livsglædecentret “, og anderledes Natha Yogacenter lærere.

Alle talere gav den bedste af dem, og hele festivalen begivenhederne blev kendetegnet ved en høj faglig standard, samt ved opmærksomhed, glæde, nysgerrighed og openheartedness fra de mange glade gæster, vi havde.

Det var fantastisk for arrangørerne at se, hvordan glade og tilfredse mennesker syntes at være, når de var på vej ud fra forskellige begivenheder, de deltog her, og så dejlig at høre lydklip, som folk går ind og ud, deler de oplevelser, de bare måtte, for at høre, hvordan deres nysgerrighed steget, mens Deltagende til disse begivenheder. Det var tydeligt at se, i dagene efter festivalen, var, at folk fyldt med energi, nysgerrighed og inspiration, sammen med en længsel efter at lære mere om tantra, kærlighed og seksualitet.

Vi kan helt sikkert sige, at festivalen var en stor succes, og vi ser allerede frem til at organisere det inden for det næste år, at invitere gæster, højttalere og værksted lærere.

6

“Ideen med festivalen er at skabe en årlig hotspot med fokus på en vigtig social og kulturelle fænomener i vores samfund. Ligesom vi i disse tider, har andre positive tendenser, såsom fitness-bølge, økologi-bølgen, den ‘gode energy’-bølge, yoga-bølgen, den rå mad-bølge, så er det Tantra-bølge hjælpe med at samle folk, der ønsker at udvikle sig gennem seksualitet, parforhold, selvbevidsthed, og andre kreative aktiviteter, gennem vækkelse af bevidstheden i vores liv og i frie former for social interaktion.Populariteten af festivalen taler for sig selv.

Tantra er ved at blive en del af den måde, vi interagerer med hinanden og adresser de ‘store spørgsmål i livet,” siger Sahajananda, en af ​​arrangørerne og værter i Tantra Festival.

4

Jeg synes, at det var nemt at få nogle erfaringer med hensyn til essensen af Tantra under festivalen, uanset om du var ny i Tantra eller mere avanceret. Det var nemt at få et førstehåndsindtryk af, hvad Tantra er, og at indse, at Tantra er så meget mere end den erotiske side af det. Tantra er en spirituel vej, der beskæftiger sig med at sige JA til livet i alle dets aspekter.

Tantra lærer os at leve livet fuldt ud hvert øjeblik, med stor intensitet, fuld bevidsthed og frigørelse. Det lærer os at overgive os til strømmen af ​​liv, fuld af kærlighed og påskønnelse. På denne måde, livet bliver til en evig og glad læring, hvor vi lærer alt, hvad vi behøver for at udvikle sig til det bedre, at anerkende og realisere vores potentiale, og dermed bliver mere og mere komplet.

Tantra er virkelig en spirituel vej, som alle kan lære.

“Flere af de workshops startede med et kort show tilfælde hvor læreren gav en intensiv tale fra hans eller hendes hjerte til publikum. En følelse af glæde og positive følelser fyldte hallen, ofte støttet med udtryk for glæde og frigivelse, på samme tid. Folk kunne ikke få nok af input, taler eller øvelser, og mange fortsætter fra den ene workshop til den næste uden pause imellem. På et andet plan du medbringe så meget med dig hjem fra en festival som denne, det er ikke engang nødvendigvis skal overholdes på ydersiden, eller at blive indlysende for dig med det samme, men der kan hjælpe os gennem resten af vores liv; lærdomme, som giver os retning eller rådgivning, når vi har brug for det. Og det var Tantra bliver et fremragende instrument til at få vind i dine sejlbåde, og endda at lære at måle, hvorfra vinden kommer, hvilket betyder at se, hvad slags usynlige kræfter er i spil i hele vores liv, der, med eller uden vores viden, sætter, og kontrol af vores kursus “, siger Sahajananda.

3

Denne dybde, glæde, heartfulness, intimitet, udvidet bevidsthed og indsigt, var tydeligt at se på folks ansigter, da de blev indgåelse af forskellige workshops, events og foredrag.Da det var klart for os i alle tilbagemeldinger, der modtages efter festivalen.

Det eneste punkt kritik vi har fået som arrangører, var, at “det er for lang ventetid til næste års festival”, og “der var ikke nok billetter”.

Vi arbejder på at forbedre disse subjects.

Programmet for festivalen i september 2011, er stadig tilgængelige på www.tantrafestival.dk, hvor vi også vil annoncere program, tider og undervisere til næste års festival, så snart vi har det høvlet.

Du er velkommen til at læse mere og efterlade kommentarer og forslag på vores Facebook side:http://www.facebook.com/pages/Tantrafestival/250273248329598

Vi glæder os til at se dig som vores gæster og til at deltage igen til næste års Tantra Festival i Natha Yoga Center!

 

Her følger nogle af de indtryk, vi har modtaget fra lærere, undervisere og gæster:

Tantra Festival i Natha Yoga Center – Concordia 2011

Tak for en helt uforglemmelig og dejlig weekend afsat til Tantra. Uforglemmelig, fordi jeg, som aldrig havde været til Concordia før (hjemsted for Natha Yoga Center), har følt, hvordan dette sted blev oser med hjerte-varm og kærlig energi.

Jeg var glad og nysgerrig, så snart jeg har kommet der. Men denne lykke kom i en mystisk måde forvandles til .. ja, jeg er ikke sikker på, om ord kan beskrive følelsen af ​​oplevelsen af ​​noget meget større. Jeg var ligesom” høj” i flere dage efter festivalen, Thanks ©

5

Programmet for weekenden var fuld af energiske og dygtige undervisere, samt workshops. Det var som at træde ind de mest udsøgte fine bageri, og derefter vælge den ene efter den anden fra de lækre kager, alias alle de interessante emner fra den vidunderlige univers Tantra.

Jeg startede med workshop med Robert Lubarski, som var super dejligt: ​​som bevægelser, lyde og polaritet. Senere var der workshop med Tigerekspressen: magt og balance i processen, og jeg har personligt fuldt nydt Joan Ørting foredrag så godt.

Ligesom den tantriske Par: Hvordan at gøre dit forhold til et tantrisk forhold med Mihai Stoian, og Lodret Vildskab (Lodret vildskab): Hvordan man arbejder nedad energisk.Endelig har jeg utroligt nydt de fantastiske dejlige Melting Moments med Tantra Zone.

Jeg ser meget frem til næste års festival, og fra alle mit hjerte Jeg takker dig, dem, Natha Yoga Center, som plantede frø, og lad festivalen blomstre som den smukkeste lotus blomstre.

–  Lene

 

Festivalen var et fantastisk arrangement.

De fremhæver, at jeg oplevede i løbet af festivalen var Sasha Cobra, USA og Robert Lubarski foredrag om at følge visdommen i dit hjerte. De to af dem havde en ting til fælles: det var som om de begge talte til mine tanker om den tid, vi lever i lige nu, og om den vej, vi alle, når det kommer til det, dybt længes efter. .. Hvis vi tager vores tid til at åbne vores bevidsthed.

9

Huset er et rigtig smukt sted, med tantrisk kunst på væggene, malet af den fantastiske kunstner Ines Honfi. De vegetariske restaurant Ambrosias Have, og de mange tiltalende detaljer, såsom krystaller i gulvet, og belysning i yoga haller, er de alle gjort det blødt og behageligt. Der var meget at gøre omgivelserne så unik.

Jeg har deltaget i en rigtig flot show, hvor flere gudinder dansede rundt om deres Shiva.Det var dejligt og rørende at se, hvordan kvinder blev overgive i processen, og virkelig nyder, hvad de gjorde. Noget mange kvinder kunne lære af, såvel som mange mænd.

Så kan jeg kun opfordre dig til at deltage på næste års festival.

–   Nicolas Thorsen

 

“Jeg har altid været fascineret af skønheden i naturen af ​​kærlighed og seksualitet. Derfor var det med stor glæde, nysgerrighed og forventninger, som jeg har modtaget en billet til Tantra Festival for min fødselsdag. Mødet med Shasmina Dlaceur, der repræsenterede Kirtsne Stendevad har Gudindeskole (Goddess Academy), var en dejlig måde at starte festivalen. Forb. Goddess øvelser “, som ser det største potentiale i de andre festivalgæster, var meget magtfuld, og jeg var overrasket over den præcision, hvormed en helt fremmed kunne fortælle mig om mit potentiale, og hvad jeg gav udtryk for i mit udseende. Præsentationen af ​​Tao-Tantra massage, hvordan man til at elske med helbredende fordele, virkelig fangede min opmærksomhed. Dencker viste en meget medfølende og kærlig måde kan du sidde meget tæt til din kæreste. En meget konkret øvelse man kunne bringe hjem til prøve. Lone Powerprinsesse lykkedes, som altid, illustrerer med hvilken magt og intensitet, der manifesterer, når kvinden viser sin sande karakter, da hun er vakt til sin fulde nydelse. Katrine Berling fokus på resultatorienteret jagt efter klimaks er tankevækkende: er vi i stand til at være bevidste om os selv, og hvad vi rent faktisk virkelig ønsker og vender os om? Eva og Carmen fra Kurser Med Hjertet (Kurser med hjertet), har ført mig på en rejse om ømhed og styrke vi kvinder besidder, både individuelt og forenet sammen. Jeg er, på alle måder, meget glad og taknemmelig for at være i stand til at støde så mange inspirerende foredrag, og se så mange smukke kvinder i deres sensuel dans.Tak for en absolut spændende, og oplevelsesrig festival. ”

–  Nete

 

Det var med stor fornøjelse at producere en Tango Meditation Workshop i den smukke Ananda Hall lørdag aften. Alle faciliteterne var i orden, og de venlige værter var i total kommando og kontrol af alle de praktiske spørgsmål, og gæsterne var aktive, åben, og klar. Det eneste der mangler var lidt ekstra tid til at nyde det hele.

Jeg oplevede også den meget smukke Tantra dans ved åbningsceremonien, meget kærlig energi under “Kærlighedskrigerne” (“Kærlighed Warriors”) værksted, og en interessant afsluttende debat. Jeg har nydt, i almindelighed, de smukke omgivelser, og den positive energi, indendørs såvel som udendørs.

–  Lucia Soderling / Tango Meditation

 

Deltagelse i Tantra Festival, lørdag den 9 September th , som en af de workshop oplægsholdere, viste sig at være en meget fin oplevelse for mig. Jeg følte, at de mennesker, der var der, alle kom åbenhjertig og vise stor interesse i at lære og få ny viden. Det var groovy!

7

Desuden har jeg deltaget som gæst i flere andre værksteder hele weekenden. Jeg fandt Niels Dencker, og hans bud på Tantra massage som meget interessant, og jeg har klart fået nogle stor inspiration at bringe med mig hjem.

Noget af det jeg husker mest fra weekenden er Katrine Berling-og Lone Powerprinsesse foredrag.

I hver af deres måde, de har behandlet emner som glæde, kærlighed og seksualitet, særligt fokus på kvinden. Det var både opløftende og meget inspirerende.

Sidst, men ikke mindst, var jeg yderst imponeret over de meget smukke og sensuelle dans viser, udføres både i løbet af dagen og til festen om aftenen, et show, der Natha har produceret. Showet var så dejlig og sensuel, der bare ser det, var værd at bruge hele weekenden på festivalen.

Jeg nyder altid at komme i Natha, fordi Vibe er så kærlig og åben på alle måder. Og denne gang var ingen undtagelse overhovedet.

Tak for en fantastisk weekend. ”

– Shasmina Dlaceur

 

Sex under to timer er sjusk

http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article999318.ece

Ekstrabladet skriver:

Maj Wismann, sexolog og parterapeut, skriver:

“Jeg vil anbefale dig Niels Denckers tantra instruktionsvideoer (Ja, det ER ham der har været med i pornofilm i et tidligere liv, men nu er han en af Danmarks bedste Tantra massøre og undervisere).”

Læs mere her:

http://websexolog.dk/jeg-er-uerfaren-og-naermest-bange-for-at-ga-i-seng-med-piger/